Terug

Bendy was aanwezig op de Zorg&ICT Beurs

June 30, 2022

Van 13 tot en met 15 juni 2022 was Bendy aanwezig op de vakbeurs Zorg & ICT. Drie dagen lang kon Bendy hier podium bieden aan de slimme software voor arbeidsbemiddelaars die bijdraagt aan een duurzame en toekomstbestendige arbeidsmarkt.

De reacties die ontvangen werden waren dan ook positief en de beursstand was een heuse eyecatcher. Stefan Walsemann, eigenaar Bendy: “We kregen veel aandacht en ontvingen ook vaak complimenten voor onze presentatie van de software. De software biedt arbeidsbemiddelaars, maar eventueel ook planningsafdelingen van zorginstellingen, maximale beschikbaarheid, flexibiliteit en effectiviteit. In deze tijd dat er enorme tekorten zijn in de zorgsector zorgt Bendy ervoor dat men efficiënt op zoek kan gaan naar de juiste werknemers op de juiste plek, en de bemiddelaars en planningsafdelingen tijd over houden voor de belangrijke zaken.”

Daarnaast was de beurs de ultieme gelegenheid om in gesprek te gaan met andere exposanten. Met de aanwezigheid op de beurs en het netwerken met exposanten hoopt Bendy bij te dragen aan een duurzame, digitale en toekomstbestendige zorg.