Bianco Dreissen

Ik ben Bianco Dreissen, afkomstig uit het bruisende Rotterdam, maar nu genietend van het pittoreske Maurik samen met mijn partner Sara. Sinds begin dit jaar maak ik deel uit van het Bendy-team als Implementatie Medewerker, waarbij ik nieuwe klanten op weg help en vertrouwd maak met de Bendy software.

Wat mij echt blij maakt in mijn werk, is het zien hoe nieuwe klanten snel hun weg vinden in het systeem en kunnen profiteren van de geweldige mogelijkheden van Bendy. Daarnaast waardeer ik enorm de goede en gezellige sfeer die bij Bendy heerst.

Italië en motorrijden

Buiten mijn werk heb ik een passie voor motorrijden, zeilen en skiën, als de gelegenheid zich voordoet. Italië heeft ook een speciaal plekje in mijn hart, waar ik graag vakantie vier en me laat verwennen door de heerlijke keuken. Tijd doorbrengen met familie en vrienden is voor mij ook heel belangrijk, vooral als het gepaard gaat met lekker eten en lang natafelen.

En als je me ’s nachts wilt verrassen, dan hoef je alleen maar te roepen voor Parmigiano di melanzane (of eigenlijk elk Italiaans gerecht) – dan kom ik zonder aarzelen uit bed! Dus als je zin hebt in een goed gesprek over software-implementatie, avonturen op de motor of gewoon een gezellig samenzijn, dan ben ik er klaar voor!