Sectoren

Pick your favorite

Bendy, past ook bij jou

Bendy biedt gespecialiseerde software voor bemiddelingsbureaus en instellingen die gebruik maken van flexibel personeel. Wij vinden het dan ook heel logisch dat je software die je daarvoor gebruikt actueel en net zo flexibel is. Dus in welke sector je dan ook actief mag zijn, Bendy past altijd bij jou.

Bendy in de Zorg

We hoeven jou niet uit te leggen dat de zorgsector onder spanning staat en de vraag naar flexibel personeel enorm is. Je wil dan ook niet dat je de zoektocht moet stoppen omdat je huidige software niet voldoet, of omdat je te veel tijd kwijt bent aan administratief gedoe.

Met de software van Bendy, automatiseer je het volledige proces. Je bent namelijk geen tijd meer kwijt aan ingewikkelde WTT- en commissieafspraken die je op de factuur moet zetten, of dat je uren aan de telefoon zit om een spoeddienst ingevuld te krijgen. Mooi! Hou jij tijd over voor andere belangrijke zaken.

Bendy in de Bouw

Binnen de bouwsector kan er nog volop geautomatiseerd worden. Jouw pool aan flexwerkers kan bijvoorbeeld heel gemakkelijk via de app de beschikbaarheid doorgeven. Hierdoor heb je altijd inzicht of er gespecialiseerd personeel inzetbaar is op een gewenst tijdstip.

De urenverantwoording wordt ook digitaal verwerkt met onze software. Het papieren urenbriefje is hierdoor ook verleden tijd. Flexwerkers kunnen na de klus heel eenvoudig hun uren laten aftekenen. Deze wordt vervolgens automatisch verwerkt en per mail naar de verantwoordelijke gestuurd om de geaccordeerde uren te verwerken. Hierdoor heb je als bemiddelaar maximaal de tijd om verder te bouwen.

Bendy in Facilitair

Ook voor de facilitaire sector hebben wij gespecialiseerde software ontwikkeld. Binnenkort kan je daar meer over lezen. Tot die tijd kan je ons mailen of bel 085 301 5277.

Bendy in de Hospitality

Ook voor de hospitality sector hebben wij gespecialiseerde software ontwikkeld. Binnenkort kan je daar meer over lezen. Tot die tijd kan je ons mailen of bel 085 301 5277.