Software

With a service dus.

I want it all!

De software van Bendy biedt voor jou één alles omvattende oplossing. Van planning naar urenregistratie tot aan facturatie en alles daar ertussenin. Jij beheert heel gemakkelijk een Cloud-based omgeving. Daarnaast heb je je eigen app in de Apple Store en Google Playstore waarmee de flexwerkers met één druk op de knop kunnen reageren op openstaande diensten, deze uren verwerken, en hun facturen kunnen inzien en goedkeuren. Maar daarmee houdt het niet op. Hieronder meer informatie over de meest belangrijkste functionaliteiten.

Onze software is super eenvoudig in gebruik

Perfecte planning

Met onze software kan je heel makkelijk diensten uitzetten. Dit geldt voor zowel ad-hoc diensten als het inplannen van flexwerkers die voor langere tijd ergens werken.

Flexwerkers kunnen met een druk op de knop reageren op de openstaande dienst. Hierin is ook direct informatie beschikbaar zoals de locatie, contactpersonen of bepaalde opmerking over de dienst. En dat is zeker niet alles, want ook de planningsafdeling van jouw opdrachtgever kan een account krijgen om zo zelfstandig diensten in te kunnen plannen.

Slimme urenregistratie

Jouw eigen werkwijze valt volledig in te richten binnen onze software. Of je nou je flexibele personeel uren wilt laten registreren, of zelf volledig in control wilt zijn: de software buigt met je mee. Is de agenda de harde waarheid, of laat je flexwerkers zelfstandig de gewerkte uren registreren? Door de directe koppeling met het afgesproken tarief bereid je je alvast voor op de facturatie.

Is er sprake van WTT (werktijdentoeslag)? Geen enkel probleem! Met één druk op de knop zorgt de WTT-calculator voor het juiste tarief bij het juiste tijdstip.

Ook onkosten en te declareren kilometers kunnen geregistreerd worden in de app, waarbij geautomatiseerd per dienst wordt berekend wat de afgelegde reisafstand was.

Snelle facturatie

Met de uitgebreide en krachtige facturatie brengt Bendy de afgesproken tarieven en geregistreerde uren samen, waarbij ook de service fee (commissie) wordt berekend. Zuivere bemiddeling, tussenkomst bemiddeling, bemiddeling via het Kassiersmodel, Staffel, bemiddelingskosten naar de flexwerker, you name it. Het is allemaal per klant instelbaar.

Gericht diensten aanbieden ​

De ad-hoc diensten die je aanbiedt wil je uiteindelijk alleen aanbieden aan de mensen die passend zijn bij deze dienst. Met de uitgebreide flexpool oplossing kun je zelf bepalen wie in welke flexpool zit. Dit kan op basis van niveau, maar hierin bestaat ook de mogelijkheid tot maatwerk, want misschien wil net die ene flexwerker wél diensten oppakken waarin iemand van een lager niveau wordt gevraagd.

Bekwaamhedenbeheer

Binnen verschillende beroepsgroepen is een breed scala aan bekwaamheden die iemand moet bezitten naast het diploma. Met het bekwaamhedenbeheer kun je per flexwerker vastleggen welke competenties die bezit, inclusief de mogelijkheid om bewijsstukken toe te voegen en een begin- en einddatum aan te geven. Hiermee kun je nog meer de diepte in gaan om de meest geschikte flexwerker aan te leveren bij je opdrachtgever.

Documentenbeheer en controles

Binnen jouw eigen omgeving beheer je gemakkelijk al jouw flexwerkers in de digitale kaartenbak. Alle accounts kun je zelfstandig aanmaken, of komen hier automatisch in te staan wanneer een flexwerker zich inschrijft via het platform. Alle benodigde gegevens kun je hierin beheren, waaronder ook het documentenbeheer inclusief ID en diplomacheck via onze partner Otentica. Lees hier alles over op onze partner pagina.

Diverse API-koppelingen met onze partners

Bendy werkt samen met ConnectItNow om API-koppelingen te realiseren met vele partijen zoals CM.com, Freelance Factoring, Otentica, Alicia Insurance, SDB Planning, Poolmanager, Flexhuis en nog veel meer.

Je eigen app

Je krijgt je eigen app in de Apple Appstore en Google Play Store. Dus Geen algemene App, maar een App met jouw eigen look en feel. Dus je eigen logo en kleuren dragen eraan bij dat jij je kunt onderscheiden als bemiddelaar.

Plan een persoonlijke demo

Eigenlijk is dit nog maar een kleine selectie van de vele mogelijkheden die onze software jouw te bieden heeft. Dus plan hieronder een persoonlijke demonstratie in zodat je precies te weten komt wat Bendy voor je kan betekenen. En even voor de duidelijkheid; alles is geheel vrijblijvend natuurlijk, dus no pressure!