NIET GETROUWD
Dus we hebben meerdere partners

Bendy werkt samen met een breed scala aan flexibele partners. Zo hebben we met een groot aantal partners slimme api-koppelingen. Bijvoorbeeld met ConnectItNow hebben we koppelingen met een groot aantal partijen, waaronder Alicia Insurance, ZZPer in de Zorg, SDB Planning en Otentica. Hierdoor kun jij als bemiddelaar nóg sneller, nauwkeuriger en veiliger te werk gaan.

Nu live!
Met de koppeling tussen Bendy en ONS/Nedap is het handmatig invullen van diensten verleden tijd. Hiermee zorg jij als bemiddelaar ervoor dat jij sneller dan je concurrentie vrijgekomen diensten aanbied aan jouw flexwerkers en ook de uren zullen dan probleemloos in het systeem staan. Hierdoor zal het aantal foutieve facturen drastisch worden verlaagd.

Ga naar ONS/Nedap voor meer informatie

Nu live!
Dankzij de koppeling tussen Bendy en Intus Flexhub ben jij minder tijd kwijt aan het goed uitzetten van je planning! Met de inventieve API ben je geen handelingen kwijt voor het uitzetten van de openstaande diensten en het terugkoppelen van informatie aan de klant. Hierdoor hou je tijd over voor de belangrijke zaken.

Ga naar Intus voor meer informatie 

Nu live!
Door de koppeling tussen Bendy en Poolmanager beheer jij een probleemloze planning! Niet langer ben jij een groot deel van de dag bezig om diensten in te boeken van jouw opdrachtgevers, maar worden je diensten geautomatiseerd aangeboden bij je juiste flexwerkers en worden de diensten zonder handmatige handelingen bijgewerkt. Hiermee ben jij je concurrenten meerdere stappen voor en houd je tijd over voor de belangrijke zaken.

Ga naar Poolmanager voor meer informatie

Nu live!
Bendy heeft een API koppeling met SDB Planning, waardoor diensten van opdrachtgevers geautomatiseerd worden ingeladen in het systeem en ook automatisch worden geüpdatet of gesloten. Hiermee zorg jij als bemiddelaar ervoor dat je flexwerkers zo snel mogelijk aan de slag kunnen gaan, heb je minder administratieve handelingen en heb je een groot voordeel op je concurrentie. Inmiddels zijn er al duizenden ingevulde diensten gerealiseerd door de koppeling.

Ga naar SDB Planning voor meer informatie

Met de API-koppeling tussen Bendy en Ortec zorg jij ervoor dat de diensten van jouw opdrachtgevers die gebruikmaken van de planningssoftware van Ortec, probleemloos worden ingeladen binnen Bendy. Niet langer hoef jij handmatige acties uit te voeren om relevante diensten en opdrachten uit te zetten naar je flexwerkers en je sneller bent dan je concurrentie. 

*  Medio 2024 gereed

Ga naar Ortec voor meer informatie

Dankzij de naadloze API-integratie tussen Bendy en Nétive VMS, worden de diensten van je klanten die de planningssoftware van Nétive VMS gebruiken, moeiteloos geïmporteerd in Bendy. Je hoeft niet langer handmatige handelingen uit te voeren om belangrijke diensten en opdrachten naar je flexibele medewerkers te sturen, waardoor je concurrenten voor blijft.

*  Medio 2024 gereed

Ga naar Netive VMS voor meer informatie

Met de API koppeling van CM Sign onderteken je contracten, overeenkomsten en documenten snel en rechtsgeldig zonder onnodig printen en scannen. Na de digitale ondertekening is de getekende overeenkomst automatisch zichtbaar tussen de documenten van de flexwerker.

Ga naar CM voor meer informatie

Nu live!
Gemakkelijk diensten ophalen en uitzetten bij jouw geschikte pool van bijvoorbeeld ziekenhuispersoneel? Met de flexhuis-koppeling van Bendy kun je gemakkelijk en geautomatiseerd openstaande ad-hocdiensten aanbieden aan jouw flexwerkers, en dat volledig geautomatiseerd! Hierdoor heb je een voorsprong op je concurrentie.

Ga naar Flexhuis voor meer informatie

Bendy heeft een API koppeling waarmee facturen direct verwerkt kunnen worden in Exact. Onze financiële software is het hart van elke onderneming. Met de volledige integratie van alle financiële processen kun je de juiste strategische beslissingen nemen.

Ga naar Exact voor meer informatie

Met de koppeling tussen Bendy en AFAS kun je probleemloos schakelen tussen beide systemen, niet langer hoef je tijdrovende en ingewikkelde processen te volgen om in beide systemen te werken. 

*  In ontwikkeling

Ga naar AFAS voor meer informatie

Webparking  maakt hoge kwaliteit software, ERP-systemen en API-koppelingen, en realiseert voor Bendy onder andere de gebruiksvriendelijke Exact-koppeling, zodat jij in combinatie met Bendy probleemloos je boekhouding kunt doen. 

Ga naar Webparking voor meer informatie

Een te grote groep freelancers gaat onverzekerd aan het werk. Bendy heeft een API koppeling waarmee flexwerkers direct een passende verzekering kunnen afsluiten. Tevens is voor de flexwerker en voor de bemiddelaar automatisch zichtbaar of de verzekering actief is.

Ga naar Alicia voor meer informatie

ZZP-erindezorg.nl is een online platform dat is opgericht door Lex Tabak. Deze website informeert, ondersteunt en begeleidt zzp-ers in de zorg bij hun ondernemerschap. Het onderliggende doel is om de zorgprofessional die gekozen heeft voor het zzp-schap, duurzaam inzetbaar te houden voor de zorg.

Ga naar ZZP-er in de zorg voor meer informatie

De API koppeling met Otentica automatiseert je screening in alle sectoren voordat je de inzet start. Diploma’s, beroepskwalificaties en identiteitsgegevens worden binnen enkele minuten geverifieerd.

Ga naar Otentica voor meer informatie

Heb je als flexwerker een overeenkomst met Freelance Factoring? Bendy heeft een API koppeling waarmee je facturen direct zichtbaar worden voor verwerking en je binnen 24 uur betaald krijgt. Voortaan geen zorgen meer over herinneringen of onbetaalde facturen!

Ga naar Freelance Factoring voor meer informatie

Met de koppeling tussen Bendy en Factris zijn de facturen van flexwerkers direct zichtbaar voor verwerking en worden ze zo snel mogelijk betaald. Weg met de stress, het is tijd om moeiteloos te groeien op basis van factoring: de snelle, eenvoudige en veilige financieringsmethode. Voortaan geen zorgen meer over herinneringen of onbetaalde facturen!

 

Ga naar Factris voor meer informatie.

Heb je als flexwerker een overeenkomst met Tumion Factoring en werkt jouw bemiddelaar met Bendy software? Gebruik dan onze API koppeling waarmee je facturen direct zichtbaar worden voor verwerking, je binnen 24 uur betaald krijgt en je debiteuren voor je beheerd worden.

Ga naar Tumion voor meer informatie

MaxiTEL levert onder meer Voice over IP, ISDN over ethernet, mobiele telefonie, servicenummers, fax, bulk SMS, M2M, glasvezelverbindingen en connectivity-oplossingen voor de zakelijke markt. Met deze API kunt u direct zien door wie u wordt gebeld.

Ga naar Maxitel voor meer informatie

OfficeNOW voert de facturatie uit voor enkele geselecteerde bemiddelaars die werken met de software van Bendy.

Ga naar Office Now voor meer informatie

Via MultiSafepay kun je je betaalstromen beheren. Denk aan SEPA Incasso, of de mogelijkheid om QR-codes op de facturen te krijgen die betaald moeten worden. 

Wil je gebruik make van MultiSafepay? Klik dan hier of neem contact met ons op.

*API-koppeling binnenkort beschikbaar.

Van Soest Office Support is expert op het gebied van juridische, secretariële en boekhoudkundige diensten. Wij verzorgen je administratie (t/m 50 werknemers) en bieden mediation ondersteuning bij arbeidsrecht en familierecht vraagstukken.

Ga naar Van Soest voor meer informatie

Finna is hét administratiekantoor in Nieuwegein voor het MKB. Als partner van Bendy verzorgen wij voor particulieren, zzp’ers, freelancers of (startende) ondernemers de boekhouding. Verspil geen kostbare tijd! Laat je administratie goed verzorgen!

Ga naar Finna voor meer informatie

Senzie is een Creative Digital Agency. Senzie helpt merken en bedrijven met het vinden van de essentie. En vanuit daar helpt Senzie ze met complete brandingstrajecten en het maken van content. Dit verdeelt Senzie onder in Creative Content zoals o.a. campagnes, een creatief concept, een brochure of huisstijl. Interactieve Content zoals o.a. online campagnes, websites en webapps. En Video Content zoals o.a. bedrijfsvideo’s, commercials en aftermovies.

Ga naar Senzie voor meer informatie

Xantion, ICT uit de kraan. Wij geloven dat ICT zo makkelijk, transparant en beschikbaar als water uit de kraan hoort te zijn. Wij pakken zaken gedreven, eerlijk, creatief, toegankelijk en pragmatisch aan. Daardoor kunnen wij daadwerkelijk op een plezierige manier ICT als water uit de kraan realiseren voor Bendy en onze overige 400+ klanten.

Ga naar Xantion voor meer informatie