Bendy biedt meer dan je verwacht.

Arbeidsbemiddelings software with a service

Lekker zorgeloos ondernemen

Het is voor jou geen verrassing meer dat het aantal flexwerkers in de zorg ieder jaar groeit. Sterker nog; de aankomende jaren zal deze groei alleen nog maar toenemen. Dus het is logisch dat je niet bezig wil zijn met te veel administratief gedoe. Jij kan je tijd wel beter gebruiken om bijvoorbeeld gekwalificeerde zorgmedewerkers te werven en ze in te zetten waar ze het hardst nodig zijn. Onze software neemt voor jou veel zorg uit handen zodat jij kan je kan blijven inzetten om de tekorten op de werkvloer zo klein mogelijk te houden. 

Bij Bendy kan ik altijd terecht en dat geeft mij houvast.
Selma van: Bureau verbindende Zorg

Geen pleister, maar een oplossing!

Zie jij met grote regelmaat de bomen door het bos niet meer? Eindeloos scrollen door lange Excel lijsten waarbij je het overzicht over je klantenbestand kwijtraakt? Waardoor minder effectief diensten ingevuld kunnen worden en je continue moet schakelen tussen flexwerker en opdrachtgever wat weer veel tijdverlies oplevert. Oh ja, en wat te denken van ORT/WTT-afspraken en berekeningen, opstellen van facturen, snel nog een dienstje invullen… wat een gedoe. Weet je, laat Bendy dat allemaal maar lekker voor je oplossen.

Om jou goed te kunnen helpen bij de ondersteuning van jouw dagelijkse activiteiten, hebben wij veel contact met onze opdrachtgevers en zijn wij altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen of aankomende ontwikkelingen in de zorg. Hierdoor staat de ontwikkeling van onze software nooit stil. Alle relevante en actuele veranderingen in jouw sector worden direct als functionaliteit aan onze software toegevoegd of aangepast. Hierdoor hebben wij en jij een voorsprong in de zorgsector.

De software van Bendy is dus de meest complete en actuele arbeidsbemiddelingssoftware voor de zorg die je kan wensen. Denk je van niet, of denk je nog wat te missen? We horen het graag, daag ons maar uit.

Heb je voor ons een uitdaging?

Mail dan met Stefan of Dyon, of bel 085 301 5277 zodat je zelf kan ervaren wat software with a service is.

Ongedwongen en Informeel maar ook zeer professioneel!
Ronald Bookelmann van: Acvita Zorg

De juiste zorg

Met hulp van onze software behoren al jouw zorgen tot het verleden. Zo kan je veel makkelijker diensten uitzetten naar gespecificeerde flexpools waardoor flexwerkers alleen voor hen relevante diensten zien. Dit heeft vaak tot gevolg dat er meer reacties komen op openstaande diensten en is dus veel effectiever.

Ook kan je zelf instellen of er automatische communicatie naar de opdrachtgevers en de flexwerkers moet worden verstuurd. Je bent dus geen kostbare tijd kwijt aan de communicatie voor een bevestigde dienst.

Daarnaast biedt Bendy ook een handige ORT/WTT-calculator waardoor met één druk op de knop het juiste tarief bij het juiste tijdstip wordt berekend, dit zorgt voor een enorme tijdswinst en tegelijkertijd een enorme verlaging van de foutmarges. Jij krijgt dus geen afgekeurde facturen meer.

Software

De software van Bendy biedt voor jouw één allesomvattende oplossing. Van planning naar urenregistratie tot aan facturatie en alles ertussenin, dit alles beheer jij gemakkelijk in een Cloud based-omgeving. Daarnaast heb je je eigen app in de Apple Store en Google Playstore. Flexwerkers kunnen met één druk op de knop reageren op openstaande diensten, de uren verwerken, en hun facturen inzien en goedkeuren. Maar het biedt jou nog veel meer. Nu wil je vast meer weten… Dat kan.

No-use No-pay

Onze software biedt jou maximale beschikbaarheid, effectiviteit en flexibiliteit. Een flexibele facturatie hoort daar ook bij. Je betaalt namelijk alleen als je onze software daadwerkelijk gebruikt, bijvoorbeeld als je zelf een factuur hebt gestuurd. Dus: no-use-no-pay.

Overstap service

Onboarding service

Bij dit proces helpen wij je persoonlijk om de onboarding soepel te laten verlopen. Voordat je voor onze software kiest horen we graag eerst wat je ambitie is. Samen maken we dan een plan om die ambitie ook echt te realiseren.

Pas als jij er klaar voor bent en echt met onze software aan de slag wil gaan, wordt onze software volledig geïmplementeerd. Tijdens dit proces staan we altijd voor je klaar en zijn we altijd bereikbaar. Onze backoffice, programmeurs en IT-ers zitten namelijk bij ons op kantoor, dus ook als je hele specifieke vragen denkt te hebben, wij hebben altijd antwoord.

Bendy in een notendop

Software with a service

Software dus, met een service die je nergens anders vindt.

Altijd up-to-date

‘Gewoon’ de meest actuele software die er is

No-use-no-pay

Gebruik je het niet, betaal je ook niet

Eigen programmeurs

Onze flexibele programmeurs zitten bij ons op kantoor in Nederland 

Je eigen App

Jouw app, dus ook in jouw look en feel

Onze software testen en ervaren?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je wil ervaren wat onze software allemaal te bieden heeft. Wij komen dan graag bij je langs voor een demonstratie. Wij bieden dus niet een stukje software aan wat je kan downloaden en even kan testen. Nee, ook dat doen wij op z’n Bendy’, persoonlijk dus. Wij kunnen elkaar dan echt leren kennen en nemen we ook de tijd om in te zoomen op bepaalde zaken waar je op dit moment tegenaan loopt. En even voor de duidelijkheid; alles geheel vrijblijvend natuurlijk, dus no pressure!

Software with a service

Het is voor ons heel logisch om persoonlijk contact te houden met onze relaties. Wij nemen echt de tijd om goed naar je te luisteren zodat wij jou -en jouw wereld- nog beter leren kennen. Hierdoor kunnen wij onze software perfect op jouw wereld aan laten sluiten. Bendy biedt met voorsprong de meest complete en actuele arbeidsbemiddelings software die er is.

Onze partners zijn net zo flexibel als wij

We zijn met niemand getrouwd ofzo, dus we hebben gewoon meerdere partners, en ook een aantal API-koppelingen speciaal voor de zorg, denk maar eens aan SDB Planning, Ortec en ONS, hierdoor heb jij een unieke voorsprong op je concurrenten.  Wil jij ook eens buiten de deur kijken? Misschien kunnen we wel partners worden? Wil je meer weten over onze partners ga dan naar onze partner pagina.

ortec