Bendy is...

Meer dan alleen software

Wat kan je van onze software verwachten?!

Bendy is een softwarebedrijf dat al meer dan veertien jaar de inzet van flexibele arbeidskrachten ondersteunt op het gebied van automatisering en het verbeteren van processen. De naam Bendy staat voor flexibel, buigzaam en meedenken.

Lekker flex!

Het is dan ook niet zo vreemd dat ons beeldmerk en mascotte een octopus is die meebeweegt met de vragen van de vele bemiddelaars. Maar wij nemen ook een kritische houding aan als de situatie daarom vraagt. Door écht persoonlijk samen te werken met onze relaties en vooral goed te luisteren hebben we de afgelopen jaren de meest complete software voor automatisering in de planning en facturatie ontwikkeld voor bemiddelaars, flexwerkers en instellingen.

Maar daar houdt het niet op: waar de meeste softwarepartijen software as a service aanbieden, gaan wij veel verder: Software with a Service. Met een uitgebreide backoffice die zowel telefonisch als per mail bereikbaar is en die graag meedenkt met als doel om jou te helpen groeien.

Echt mensenwerk dus, net als jullie werk. Om het nog net even wat persoonlijker te maken, kunnen jullie hier met ons team kennismaken.

With a service, dus ook with echte mensen