Wat onze klanten vinden

Jij bevindt je als arbeidsbemiddelaar in een dynamische wereld, waar marktomstandigheden en wet- en regelgeving continue veranderen. Het is dan ook  logisch dat je eigenlijk pas optimaal kan presteren als je arbeidsbemiddelings-software net zo dynamisch en flexibel is en hierdoor altijd actueel.

De overstap heb ik als erg gemakkelijk ervaren

Jasper van Schaaik – Holland Zorgpartners

“Ondanks dat Bendy al jaren bestaat, gedragen jullie je als bedrijf nog steeds jong en ambitieus, en dat uit zich ook in de kwaliteit. Dat uit zich ook in de samenwerking met jullie. Ik ben geen nummer, ik kan altijd bellen en krijg altijd direct iemand aan de lijn die zich uiterste best doet om me te helpen. Dit gaat soms zelfs verder dan puur support, maar ook meedenken hoe ik de software het beste kan gebruiken ten opzichte van mijn bedrijfsvoering.” 

Een decennium lang werken met Bendy

Frans Bon - bemiddelingsbureau Bekwamer

“Bendy is hele stabiele, betrouwbare en vooruitstrevende software die vooroploopt op de markt van arbeidsbemiddeling. Al sinds 2012 is dat het geval en in die ruim 10 jaar is het Bendy DNA ongewijzigd. Wanneer ik iets opmerk aan de software wordt er snel geschakeld. Als we er niet uit komen, en dat gebeurt niet vaak, dan is het heel fijn dat Bendy telefonisch bereikbaar is en voor ons klaarstaat.”

De ideale software

Ronald Bookelmann - Acvita Zorg

“De samenwerking met Bendy bevalt mij uitstekend. Het contact met jullie is goed, altijd wel informeel maar ook zeker professioneel. De Bendy Software neemt ons veel werk uit handen, het is een totaaloplossing dat Acvita verder heeft gebracht. Bendy is een enorm flexibel systeem en zou ik dan ook bij elke bemiddelaar aanraden. Door de flexibiliteit is elke werkwijze mogelijk.”

Overstappen naar Bendy via de onboarding

Selma - Bureau verbindende Zorg

“Bendy is het meest uitgebreide systeem voor bemiddelaars, supercompleet en ook nog eens enorm klantvriendelijk. Wij zaten eerst bij een andere partij, en daar konden we lastig contact met hen krijgen. Pas toen ik opzegde was contact mogelijk. Bij jullie kan ik altijd terecht, dat geeft mij houvast. Ik heb dan ook geen moment spijt gehad van de overstap naar Bendy. Door jullie bijdrage verliep de onboarding vlekkeloos. Vragen van mij werden meteen opgepakt, jullie hielden mij een kritische spiegel voor over te maken keuzes, en hebben ons goed geholpen bij de dataoverdracht in een zeer kort tijdsbestek. Hierdoor konden de werkzaamheden binnen het bedrijf probleemloos doorgaan. “