Bendy behaalt ISO 27001:2022 certificering en bevestigt toewijding aan informatiebeveiliging

Nieuwegein, 9 april 2024 – Bendy, vooraanstaand aanbieder van softwareoplossingen voor personeelsplanning en de flexibele arbeidsmarkt, kondigt met trots aan dat het bedrijf officieel ISO 27001:2022 gecertificeerd is. Deze certificering laat het voortdurende streven van Bendy naar professionaliteit en zorgvuldigheid in de omgang met bedrijfs- en persoonsgegevens in overeenstemming met de privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Wat is ISO 27001 en waarom is deze belangrijk?

ISO 27001 is een internationale norm voor informatiebeveiliging. Deze norm is belangrijk omdat het organisaties helpt om op een gestructureerde en systematische manier met informatiebeveiliging om te gaan. De recente certificering bevestigt dat Bendy op een professionele en zorgvuldige manier omgaat met de gegevens die via het Bendy-platform worden verwerkt. Dit is belangrijk in verband met de groeiende eisen van opdrachtgevers om te voldoen aan strenge informatiebeveiligingsnormen in naleving van de AVG-wet.

Voortdurende inzet voor informatiebeveiliging
Stefan Walsemann, CEO bij Bendy benadrukt: ‘Deze ISO-certificering is het begin van een voortdurende inspanning. We blijven werken aan het verder ontwikkelen en verbeteren van het informatiebeveiligingsbeleid. Jaarlijkse evaluaties zorgen ervoor dat we blijven voldoen aan de strengste normen.’

Het samenwerken met een ISO-gecertificeerd softwarebedrijf helpt een organisatie om risico’s te verminderen, kwaliteit te waarborgen en het vertrouwen van gebruikers te vergroten.

Over Bendy
Bendy is dé ISO-gecertificeerde softwarepartner voor planning en facturatie van flexwerkers. Het bedrijf biedt veilige en professionele oplossingen voor het beheren van personeelsplanning en flexibele arbeidskrachten.

Facebook
X
LinkedIn
WhatsApp
Email