SZISS gaat vanaf nu verder als Bendy: Software with a Service

Vianen, 30 mei 2022 – Spring jij met ons mee naar het volgende hoofdstuk? SZISS gaat verder als Bendy: Nieuwe naam, zelfde software with a service.

Vanaf vandaag zal SZISS verder gaan onder de naam Bendy. De naamswijziging en verandering van de huisstijl is een gevolg van de enorme groei die de Bendy de afgelopen twee jaar heeft doorgemaakt.

De arbeidsbemiddelingssoftware van Bendy wordt sindsdien door meer dan honderd bemiddelaars gebruikt. Voor de huidige klanten zal er op dit moment niets veranderen. Door de nieuwe naam en vernieuwde uitstraling moet dit zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijkere positionering van het bedrijf. Mede door de rebranding kunnen wij blijven werken aan de beste software voor arbeidsbemiddelaars voor de laagst mogelijke prijs.

 Stefan Walsemann, mede-eigenaar Bendy: “In het najaar van 2021 hebben we besloten de volgende stap te zetten met het bedrijf, en we merkten al vroeg dat dit hét perfecte moment was om een eventuele naamswijziging en rebranding op te pakken. Met deze nieuwe positionering hopen we jullie, maar ook al onze toekomstige arbeidsbemiddelaars duidelijker te maken wat wij bieden: Een totaalpakket van urenregistratie tot aan facturatie én Software with a Service. Tevens wil ik benadrukken dat er voor de huidige klanten weinig verandert. Behalve natuurlijk de openingszin die de medewerkers bij de klantenservice zullen zeggen wanneer zij de telefoon opnemen voor de arbeidsbemiddelaars.”

 

De gloednieuwe website van Bendy is te vinden op Bendy.nl.

Facebook
X
LinkedIn
WhatsApp
Email