Bendy biedt meer dan je verwacht.

Arbeidsbemiddelings software with a service

Onze software is de bouwsteen voor goede automatisering

De handen zijn hard nodig in de bouwsector, en dus wil je je tijd op een zo goed mogelijke manier verdelen. Logisch dus dat je niet bezig wil zijn met te veel administratief gedoe en het overtypen van urenbriefjes naar Excel. Jij kan je tijd wel beter gebruiken om gekwalificeerd personeel te werven en ze in te zetten waar ze het hardst nodig zijn. Onze software zorgt ervoor dat jij verder kan bouwen aan je bedrijf,  zodat jij je kan blijven inzetten om de tekorten op de bouwplaats zo klein mogelijk te houden.

Kunnen wij dat maken?
Nou en of! We denken graag mee over nieuwe software-oplossingen

Samen bouwen aan de toekomst

Ben jij ook helemaal klaar met die fysieke urenbriefjes? Scroll je eindeloos door lange Excel lijsten waarbij je het overzicht over alle flexwerkers kwijtraakt? Of is je freelancer niet op de hoogte welk materiaal ze hadden moeten meenemen? En wat te denken van het opstellen van facturen, onverwachte handjes die je tekort hebt? Wat een gedoe. Bendy is de oplossing voor jouw problemen.

Om jou goed te kunnen helpen bij de ondersteuning van jouw dagelijkse activiteiten, hebben wij veel contact met al onze klanten, groot, klein, elke partij heeft zijn eigen uitdagingen en wensen. Hierdoor staat de ontwikkeling van onze software nooit stil. Samen bouwen we altijd verder aan de software.

De software van Bendy is dus de meest complete en actuele arbeidsbemiddelingssoftware voor de bouw. Denk je van niet, of denk je nog wat te missen? We horen het graag, daag ons maar uit zodat we nog verder aan de weg kunnen timmeren!

Heb je voor ons een uitdaging?

Mail dan met Stefan of Dyon, of bel 085 301 5277 zodat je zelf kan ervaren wat software with a service is.

Je kunt fluitend door de app heen
De app is namelijk enorm intuitief

Zo precies als een timmermansoog

Met hulp van onze software behoren administratieve fouten tot het verleden. Zo kan je veel makkelijker diensten uitzetten naar gespecificeerde flexpools waardoor flexwerkers alleen voor hen relevante diensten zien. Dit leidt tot meer reacties op openstaande diensten en is dus veel effectiever.

Ook kan je zelf instellen of er automatische communicatie naar de opdrachtgevers en de flexwerkers moet worden verstuurd. Je bent dus geen kostbare tijd kwijt aan de communicatie voor een bevestigde dienst.

En die urenbriefjes? Die zijn verleden tijd. Aan het einde van de klus kan de flexwerker zijn uren inboeken en kan de persoon op locatie hem direct accorderen of aftekenen. Daarna komt hij direct bij alle betrokkenen in de mail. Een papiertje kwijtraken behoort dus definitief tot het verleden.

Daarnaast biedt Bendy ook de mogelijkheid om onkosten in te voeren en bonnen en andere zaken als bijlage toe te voegen. Dit zorgt voor een enorme tijdswinst  Jij krijgt dus geen afgekeurde facturen meer.dit leidt tot meer reacties op openstaande diensten en is dus veel effectiever.

Software

De software van Bendy biedt voor jouw één allesomvattende oplossing. Van planning naar urenregistratie tot aan facturatie en alles ertussenin, dit alles beheer jij gemakkelijk in een Cloud based-omgeving. Daarnaast heb je je eigen app in de Apple Store en Google Playstore. Flexwerkers kunnen met één druk op de knop reageren op openstaande diensten, de uren verwerken, en hun facturen inzien en goedkeuren. Maar het biedt jou nog veel meer. Nu wil je vast meer weten… Dat kan.

No-use No-pay

Onze software biedt jou maximale beschikbaarheid, effectiviteit en flexibiliteit. Een flexibele facturatie hoort daar ook bij. Je betaalt namelijk alleen als je onze software daadwerkelijk gebruikt, bijvoorbeeld als je zelf een factuur hebt gestuurd. Dus: no-use-no-pay.

Overstap service

Onboarding service

Bij dit proces helpen wij je persoonlijk om de onboarding soepel te laten verlopen. Voordat je voor onze software kiest horen we graag eerst wat je ambitie is. Samen maken we dan een plan om die ambitie ook echt te realiseren.

Pas als jij er klaar voor bent en echt met onze software aan de slag wil gaan, wordt onze software volledig geïmplementeerd. Tijdens dit proces staan we altijd voor je klaar en zijn we altijd bereikbaar. Onze backoffice, programmeurs en IT-ers zitten namelijk bij ons op kantoor, dus ook als je hele specifieke vragen denkt te hebben, wij hebben altijd antwoord.

Bendy in een notendop

Software with a service

Software dus, met een service die je nergens anders vindt.

Altijd up-to-date

‘Gewoon’ de meest actuele software die er is

No-use-no-pay

Gebruik je het niet, betaal je ook niet

Eigen programmeurs

Onze flexibele programmeurs zitten bij ons op kantoor in Nederland 

Je eigen App

Jouw app, dus ook in jouw look en feel

Onze software testen en ervaren?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je wil ervaren wat onze software allemaal te bieden heeft. Wij komen dan graag bij je langs voor een demonstratie. Wij bieden dus niet een stukje software aan wat je kan downloaden en even kan testen. Nee, ook dat doen wij op z’n Bendy’, persoonlijk dus. Wij kunnen elkaar dan echt leren kennen en nemen we ook de tijd om in te zoomen op bepaalde zaken waar je op dit moment tegenaan loopt. En even voor de duidelijkheid; alles geheel vrijblijvend natuurlijk, dus no pressure!

Software with a service

Het is voor ons heel logisch om persoonlijk contact te houden met onze relaties. Wij nemen echt de tijd om goed naar je te luisteren zodat wij jou -en jouw wereld- nog beter leren kennen. Hierdoor kunnen wij onze software perfect op jouw wereld aan laten sluiten. Bendy biedt met voorsprong de meest complete en actuele arbeidsbemiddelings software die er is.

Onze partners zijn net zo flexibel als wij

We zijn met niemand getrouwd ofzo, dus we hebben gewoon meerdere partners, en ook een aantal API-koppelingen speciaal voor de zorg, denk maar eens aan SDB Planning, Ortec en ONS, hierdoor heb jij een unieke voorsprong op je concurrenten.  Wil jij ook eens buiten de deur kijken? Misschien kunnen we wel partners worden? Wil je meer weten over onze partners ga dan naar onze partner pagina.

ortec