Danny van der Heiden

Ik ben Danny van der Heiden. Samen met mijn gezin woon ik vlakbij het Haagse strand, waar ik ook vaak te vinden ben. Begonnen als freelancer bij Bendy heb ik onlangs de switch gemaakt om bij dit leuke bedrijf in loondienst te gaan. Graag werk ik aan de backend van de applicatie, waarbij ik me voornamelijk bezighoud met het ontwikkelen van API-koppelingen en het stroomlijnen van processen die de gebruiker niet ziet. 

Een hoop hobbies

Ik heb een hoop hobbies, die voornamelijk gerelateerd zijn aan sport en gezondheid. Van een workout in de sportschool, een avontuurlijke hike in de natuur, tot aan het trotseren van de golven tijdens mijn kitesurflessen. Daarnaast houd ik mij ook bezig met crypto en domotica, en breng ik mijn vrije tijd graag door op festivals en (nacht)feesten in de hardstyle- en technoscene. Voor deze feesten mag je mij ook altijd ’s nachts wakker maken!