Dyon Verkruijssen

Hi, ik ben Dyon en doe mijn best om jou een uitmuntende gebruikerservaring te geven binnen Bendy. Mijn functietitel is “MVA” wat staat voor Manusje van Alles, en dat typeert mijn werkzaamheden ook wel. Toch focus ik mij met name op aansturen van onze support-afdeling, onboarding van nieuwe klanten en de interne en externe (marketing)communicatie van Bendy.

Ik word er blij van om anderen blij te maken, zowel op werk als persoonlijk gebied. Als ik dan terugkrijg van jullie dat er successen zijn behaald, geeft mij dat energie. 

Een of ander tof festival

Buiten het werk om ben ik te vinden op het korfbalveld bij de leukste korfbalvereniging van de wereld (Koveni!) en mijn zaterdagen zijn dan ook heilig. Ook ben ik soms nog een enorme nerd, waarbij het computerspel The legend of Zelda mijn favoriet is. Buiten dit om heb ik al veel van de wereld gezien, waarbij het nachtleven en de bijbehorende clubmuziek mij ook erg interesseert.

Als ik dus ’s nachts niet al wakker ben op een of ander tof festival, dan kun je mij alleen wakker maken voor een overheerlijke pasta carbonara.