Marco van Weverwijk

Hallo, ik ben Marco van Weverwijk en een van de drie oprichters van Bendy en ook Senior IT’er. Ik zorg ervoor dat jij als gebruiker van de software nog beter en sneller kan werken. Het maakt mij ook enorm gelukkig om snel te reageren op kleine wensen van onze gebruiker en leg mijzelf dan ook vaak de druk op om dat te doen. Door de recente enorme groei is dat inmiddels wel een uitdaging die ik graag aanga, want dat maakt mij erg gelukkig.

Dat doel probeer ik dan ook te bereiken door onze jonge en nieuwe ontwikkelaars te begeleiden, zodat ook zij de software kunnen verbeteren.

Vakantie, wintersport, een avondje darten

Mijn grootste passie is werken en programmeren, maar buiten het werk om is mijn grootste hobby korfbal waar ik mij al jaren inzet als vrijwilliger (Trainer, TC-lid, voorzitter), zelf ook nog speel en ook de gezelligheid eromheen wil ervaren. Deze gezelligheid probeer ik ook vaak op te zoeken op vakantie, wintersport, een avondje darten of gewoon in de kroeg met vrienden.

’s Nachts kun je mij niet wakker maken, omdat ik vaak nog wakker ben. Maar indien ik toch slaap mag je mij altijd wakker maken voor een probleem in de software, het is toch fijner als dat is opgelost voordat de mensen wakker worden.