Oksana Svyryda

Pryvit! Mijn naam is Oksana, ik kom uit Oekraïne en woon sinds vorig jaar in Nederland. Wat zijn jullie Nederlanders toch blije en energieke mensen!

Ik ben Junior Ruby on Rails-developer en ik zorg ervoor dat jij probleemloos kunt werken in de software en ontwikkel nieuwe dingen die jullie graag willen zien zodat jullie je dagelijkse dingen kunnen blijven doen.

Ik word erg blij van het team (of Bendy-familie) en dat geeft mij enorm veel energie, ook een leuke nieuwe feature ontwikkelen geeft mij energie. Het is net alsof je als schilder iets creëert op een wit doek. 

Een chocoholic

Buiten het werk om heb ik het fietsen ontdekt, wat gaaf! Daarnaast hou ik enorm van reizen, dat inspireert mij enorm. Zoals Mark Twain zegt: ‘Only two things we will regret on deathbed – that we are little loved and little travelled’. En zoals je met deze quote wellicht al kunt raden, neem ik altijd een boek mee.

’s nachts wakker maken voor eten, ik heb in Oekraïne geleerd dat dat niet gezond is, maar we hebben allemaal slechte gewoonten. In mijn geval ben ik een chocoholic.