CM.COM - Digitaal ondertekenen voor bedrijven

CM.COM - Digitaal ondertekenen voor bedrijven

Bendy heeft een API koppeling waarmee documenten aangemaakt via de document generator in Bendy verstuurd worden ter digitale ondertekening. Na digitale ondertekening is de getekende overeenkomst automatisch zichtbaar tussen de documenten van de flexwerker.

Met Sign onderteken je contracten, overeenkomsten en documenten snel en rechtsgeldig zonder onnodig printen en scannen.

Sneller en goedkoper. Meer resultaat. Makkelijk en overal. Minder risico.

Documenten aanmaken via een document generator in Bendy en direct versturen voor digitale ondertekening. Na ondertekening staat de geheel getekende versie direct bij de gebruiker tussen de documenten.

Financiële oplossingen

Financiële oplossingen

Bendy heeft een API koppeling waarmee facturen direct verwerkt kunnen worden in Exact.
Onze financiële software is het hart van elke onderneming. Met de volledige integratie van alle financiële processen kun je de juiste strategische beslissingen nemen.

Minox Boekhoudpakket

Minox Boekhoudpakket

De software van Bendy helpt je als bemiddelaar van externe professionals in het administratieve proces van inkoop tot verkoop. Voor de boekhouding werkt Bendy samen met boekhoudspecialist Minox. Verzorg je boekhouding met de intuïtieve boekhoudsoftware van Minox en zorg dat je administratieve bemiddelingsproces naadloos aansluit op je financiële huishouding. Houd daarnaast met de handige ondernemersapp van Bizcuit altijd een actueel financieel overzicht en beheer heel eenvoudig je dagelijkse administratie.

Freelance Factoring

Freelance Factoring

Bendy heeft een API koppeling waarmee facturen van flexwerker die een overeenkomst hebben met Freelance Factoring direct na versturen zichtbaar worden voor verwerking.
Binnen 24 uur je factuur betaald krijgen? Dat kan! Freelance Factoring wacht op de betalingstermijn die jij hebt afgesproken met je klant en betaald jou direct het factuurbedrag uit. Factuur wordt via een API koppeling van Bendy naar Freelance Factoring gestuurd.

Meer voordelen:
 Jij hoeft je klant niet meer na te bellen en herinneringen te sturen over de betaling van je factuur. Freelance Factoring voert namelijk jouw debiteurenbeheer uit.
 Geen zorgen meer of je factuur wel betaald gaat worden, want jouw factuur is verzekerd tegen het faillissementsrisico.

Maxitel - Telecom

Maxitel - Telecom

Bendy heeft een API koppeling waarmee direct zichtbaar wordt wie je belt indien de beller bekend is in de Bendy omgeving van de bemiddelaar.

Grote kans dat uw bedrijf te veel betaalt voor telecom en internet. En wat leveren die hoge rekeningen u eigenlijk op? Dagenlange wachttijden voor de levering van nieuwe producten, stroperige callcenters en onpersoonlijke service.

Herkenbaar? Dan is het tijd voor MaxiTEL Telecom.

Bij MaxiTEL zijn we ervan overtuigd dat telecom en internet niet alleen voordeliger kunnen, maar ook beter.

Al meer dan tien jaar stelt MaxiTEL bedrijven in staat fors te besparen op de telecom- en internetkosten en tegelijkertijd te profiteren van snelle, persoonlijke en betrouwbare service.

Van Soest Office Support

Van Soest Office Support

Van Soest Office Support is expert op het gebied van juridische, secretariële en boekhoudkundige diensten. Wij verzorgen o.a. de administratie voor bedrijven uit diverse branches in het MKB tot en met 50 werknemers. Ook ondersteunen wij bedrijven d.m.v .mediation op het gebied o.a. arbeidsrecht en familierecht. Dit doet ons team met professioneel, enthousiasme, gedrevenheid en flexibiliteit. Dit doen wij uiteraard ook voor ZZP’ers maar ook voor particulieren. Onze manier van werken met persoonlijke aandacht en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening stelt u als ondernemer in staat om passende keuzes voor uw bedrijf te maken.

Wtza abonnement voor zzp-ers in de zorg

Wtza abonnement voor zzp-ers in de zorg

Bendy heeft een API koppeling waarmee flexwerkers direct in de Bendy omgeving een abonnement kunnen afsluiten. Tevens is voor de flexwerker en voor de bemiddelaar automatisch zichtbaar of het abonnement actief is.

Met één abonnement jouw basis op orde;
Toegang tot onze klachtenregeling;
De beschikking over een eigen basis kwaliteitssysteem;
Toegang tot onze geaccrediteerde online training;
Iedere maand de laatste actualiteit via onze maandupdate;
All-in voor €10 per maand inclusief BTW.
Brengt jouw basis op orde met het Wtza abonnement!

https://www.zzp-erindezorg.nl/wtza-abonnement

Elanza - Slimme technologie

Elanza - Slimme technologie

Bendy heeft een API koppeling waarmee openstaande diensten direct in de Bendy omgeving van de bemiddelaar verwerkt wordt.
Vanuit onze passie voor slimme technologie hebben wij samen met zorgorganisaties het Elanza Connect platform ontwikkeld. Daarmee helpen we onze klanten met de juiste inrichting van flexibele schillen en creëert ons platform de optimale balans tussen vast en flex.

Wij zorgen dat flexibele zorgverleners op de juiste manier binnen jouw zorgorganisatie passen en verbinden zorgeloos vaste teams, flexibele medewerkers, externe zorgprofessionals en leveranciers met elkaar. Met als resultaat: snellere invulling van open diensten, meer regie over de kwaliteit van zorg, grip op de kosten en enorm veel tijdsbesparing

Finna Administratie

Finna Administratie

Finna is hét administratiekantoor in Nieuwegein voor het Midden en Klein Bedrijf!
Of je nu werkzaam bent als zzp'er, freelancer of (startende) ondernemer, bij Finna ben je aan het juiste adres. Finna neemt de boekhouding voor je uit handen, stelt de jaarrekening samen en doet de belastingaangiften.

Waarom partner van Bendy? Finna is al sinds de start van Bendy bij het bedrijf betrokken. Het klantenportefeuille heeft diverse zzp'ers werkzaam in de zorg en zij maken gebruik van de dienstverlening van Bendy.

Ook voor particulieren zonder eigen bedrijf regelt Finna de aangifte inkomstenbelasting. Verspil geen kostbare tijd! Laat je administratie goed verzorgen!

Otentica

Otentica

Bendy heeft een API koppeling met Otentica.

Diploma’s, beroepskwalificaties en identiteitsgegevens binnen enkele minuten geverifieerd.

Met Otentica automatiseer je screening in alle sectoren voordat je de inzet start.

ID-check, Diploma-check, Iban-check, BIG-check, SKJ-check, Bedrijfscheck, BTW-check, VOG-check

Later in 2022 beschikbaar in Bendy via een API koppeling.

Alicia Aansprakelijkheidsverzekering

Alicia Aansprakelijkheidsverzekering

Bendy heeft een API koppeling waarmee flexwerkers direct in de Bendy omgeving een verzekering kunnen afsluiten. Tevens is voor de flexwerker en voor de bemiddelaar automatisch zichtbaar of de verzekering actief is.

Een te grote groep freelancers gaat onverzekerd aan het werk. Wij lossen dit probleem op door passende, flexibele verzekeringen te integreren in de online platformen die freelancers gebruiken.

Tumion Factoring

Tumion Factoring

Bendy heeft een API koppeling waarmee facturen van flexwerker die een overeenkomst hebben met Tumion Factoring direct na versturen zichtbaar worden voor verwerking.
Binnen 24 uur je factuur betaald krijgen? Dat kan! Tumion Factoring wacht op de betalingstermijn die jij hebt afgesproken met je klant en betaald jou direct het factuurbedrag uit. Factuur wordt via een API koppeling van Bendy naar Tumion gestuurd.

Meer voordelen:
 Jij hoeft je klant niet meer na te bellen en herinneringen te sturen over de betaling van je factuur. Tumion Factoring voert namelijk jouw debiteurenbeheer uit.

Tumion Factoring werkt alleen bij voor geselecteerde bemiddelaars die werken met de Bendy software.

OfficeNOW

OfficeNOW

OfficeNOW voert de facturatie uit voor enkele geselecteerde bemiddelaars die werken met de software van Bendy

Mollie Betaalmethodes

Mollie Betaalmethodes

Bendy heeft een API koppeling naar Mollie en Mollie ondersteunt alle bekende online betaalmethodes. Internationaal groeien of focussen op een specifieke markt, met Mollie laat je je bedrijf groeien waar je wilt.

Het Flexhuis

Het Flexhuis

Bendy heeft een API koppeling met Het Flexhuis waarbij nieuwe diensten worden ingeschoten bij Bendy omgeving van de bemiddelaar. Het Flexhuis is al 10 jaar dé inhuurspecialist voor de (semi) publieke sector met specialisatie zorg en gemeenten.

Het inhuren van personeel maakt steeds meer deel uit van de totale planning van personeel, nu en in de toekomst. Belangrijker dan ooit is het verbinden van vast en flex en zorgvuldig te kijken naar de behoefte die u daadwerkelijk heeft in plaats van enkel de contractvorm. De markt goed ontsluiten is dan ook essentieel, waarbij facetten als wet- en regelgeving, efficiency en risico- en kostenbeheersing niet uit het oog verloren mogen worden.