Ron Moerings

Hi! Mijn naam is Ron Moerings en ik help jou op weg als het aankomt op financiële (facturatie-)processen, dataverwerking en rapportages. Tevens ben ik verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe klanten en optimalisatie van bestaande klanten, immers, onze software is veelzijdig maar elke klant is uniek en vereist soms enig maatwerk. Daarnaast doe ik ook nog allerlei werkzaamheden intern, zodat niet alleen jullie, maar ook wij zo efficiënt mogelijk ons werk kunnen doen.

Het bieden van toegevoegde waarde bij zowel jou als binnen onze eigen organisatie dat maakt mij enorm blij. Maar zeker ook een goede Excel-uitdaging, vooral als er wordt gezegd “het is nog niemand gelukt”. 

Het bourgondische leven

Als Brabander houd ik enorm van het bourgondische leven, dus een hapje en dranken met familie en vrienden gebeurd geregeld. Om dat te compenseren ben ik ook een fanatiek sporter. Basketbal, fitness, hardlopen en tot voor kort ook meerdere vechtsporten. En als liefhebber van de stevige Rock- en metalmuziek bezoek ik ook regelmatig een concert. Echter staat mijn gezin op plek 1, bestaande uit mijn vrouw Cindy, en onze kinderen Kobus, Guusje en Beertje en onze honden Loes & Seb.

’s nachts word ik vanzelf wakker wanneer de frituur aangaat vermoed ik, maar mocht dat niet gebeuren, wek mij dan gerust.